tea_1988 написа:"aris_koen" имаш ли информация дали, ако не си от издържалите интервюто те уведомяват
Уведомяват те, но не веднага....,а в "някакъв момент" в последствие...
|
|
tea_1988 написа:"aris_koen" имаш ли информация дали, ако не си от издържалите интервюто те уведомяват
bil_11 написа:lionbg написа:bil_11 написа:Здравейте и от мен.Искам да информирам варненци с риск да ги разочаровам, но имам информация от сигурен източник, че одобрените отдавна се знаят. Както знаете бройките са обявени за местата на среднистите, които ги освободиха от работа. От служител на митницата вчера разбрах, че като компенсация щели да назначат на техни места хора които са им близки или роднини. Ако искат и другите участници от другите градове да си сверят часовниците, дали е така. Все пак на тези които се надяват успех.
Това е най-голямата глупост, която съм чувал.
Със сигурност мога да кажа, че това не е вярно.
Дано да е глупост, но аз ви написах достоверна информация, която ми казаха, така, че кой както иска така да си мисли. Все пак надеждата последна умира, няма лошо да се надяваме.
bil_11 написа:lionbg написа:bil_11 написа:Здравейте и от мен.Искам да информирам варненци с риск да ги разочаровам, но имам информация от сигурен източник, че одобрените отдавна се знаят. Както знаете бройките са обявени за местата на среднистите, които ги освободиха от работа. От служител на митницата вчера разбрах, че като компенсация щели да назначат на техни места хора които са им близки или роднини. Ако искат и другите участници от другите градове да си сверят часовниците, дали е така. Все пак на тези които се надяват успех.
Това е най-голямата глупост, която съм чувал.
Със сигурност мога да кажа, че това не е вярно.
Дано да е глупост, но аз ви написах достоверна информация, която ми казаха, така, че кой както иска така да си мисли. Все пак надеждата последна умира, няма лошо да се надяваме.
ani_fer написа:Между другото сега се замислих, че вместо цялото това "висене" във форума, ако си бях чела законите нямаше да имам и грам притеснение за интервюто (ако ми се обадят де)
lionbg написа:... следователно къде се складират докато се отложат за потребление...
lionbg написа:приемам поправката и се корегирам, за да не подведа някой
ani_fer написа:lionbg,
много благодаря за разясненията... вече съм малко по-спокойна. Остава само да ми се обадят
aris_koen написа:Сега интервютата във Варна ли са на ход?
aris_koen написа:Свиленград и Бургас минаха....
lionbg написа:По-добре да не пиша, че да не взема да допусна някоя правописна грешка и след това да ми се карате.
Просто исках да бъда полезен, но явно хората тук са доста изнервени и всичко ги дразни. Пожелавам успех на всички.
Благодаря за корекцията vaness
ani_fer написа:Странно само, че от Свиленград само ти се похвали ...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта