начало

Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“ Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“

НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ МОЛЯВИ ЗА САВЕТ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ МОЛЯВИ ЗА САВЕТ

Мнениеот vasilevi2009 » 18 Юни 2013, 22:22

МНОГО СЪМ ОБЪРКАН ТРУДНО МИ Е ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ЧУДЯ СЕ КОЕ ШТЕЕ НАЙ ПРАВИЛНОТО.
СЪС СЪПРУГАТА МИ СЕ РАЗДЕЛИХ МЕ СИНЪТ МИ Е НА 6 ГОД.И ГО ПРИСЪДИХА НА НЕЯ ЗА СЕГА ТЪЙ КАТО ДЕЛОТО ГО ОБЖАЛВАМ НА ПО ГОРНА ИНСТАНЦИЯ.ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ НО СЪПРУГАТА МИ ВЕЧЕ ДВА ПЪТИ ВЪЗПРЕПЯТСТВА ВИЖДАНИЯТА МИ С ДЕТЕТО ПО ПРИВРЕМЕНИТЕ МЕРКИ ТРЯБВА СИНЪТ МИ ДА Е ПРИ МЕН ДВА ПЪТИ МЕСЕЧНО ЗА ПО ТРИ ДНИ.СПОРЕД НЕЯ ЩОМ СЪМ ОБЖАЛВАЛ ДЕЛОТО ТЯ НЕТРЯБВА ДА МИ ГО ДАВА,ЕТО ЗА ТОВА СЪМ ИЗКАРАЛ ИЗПАЛНИТЕЛЕН ЛИСТ С КОЙТО ИМАМ ВАЗМОЖНОСТА ДА ОТИДА СЪС СЪДИЯ ИЗП.ИДА ГО ВЗЕМА,ЕТО ТУК НЕМОГА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ДО КОЛКО ТОВА ШТЕ МИ ПОМОГНЕ В СЪДА
НАЙ ВЕЧЕ БИХ ИЗКАЛ ДА ЗНАМ КОЕ СПОРЕД ВАЗ Е НАЙ ПРАВИЛНИЯ ХОД ТАКАЧЕ В СЪДА ДА СПЕЧЕЛЯ ДЕЛОТО

ПРЕДВАРИТЕНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
vasilevi2009
Нов потребител

Re: НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ МОЛЯВИ ЗА САВЕТ

Мнениеот Pause » 19 Юни 2013, 10:05

Незнам защо смятате ,че ще ви помогне в съда понеже се касае за отсъждане ,а не за присъждане.Личните контакти с детето не са инструмент за спечелване на дело и едва ли предварително може да се определи.Може да си изпълните правата по ИЛ чрез СИ.
Аватар
Pause
Активен потребител

Re: НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ МОЛЯВИ ЗА САВЕТ

Мнениеот qmandiev » 19 Юни 2013, 14:50

Както колегата написа ,личните контакти не са средство ,което ще ви помогне за делото за присъждане на родителските права . Вие сте обжалвали на по-горна инстанция , така че изчакайте решението на съда ,след което с присъждането на родителските права ,ако вашата бивша съпруга не ви даде възможност да виждате детето си ,така както е разпоредил съда ,може да заведете иск срещу нея за да осъществите вашото право , по правов ред . В такъв случай може да прибегнете без проблем до съдия изпълнител .
qmandiev
Нов потребител

Назад към Семейни казуси