начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Това зло ,доставчиците на интернет

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Това зло ,доставчиците на интернет

Мнениеот Paradoxx » 29 Окт 2004, 22:25

Ако четете това ,значи все пак доставчика ми все пак не е успял да ме докопа за пореден път и връзката ми да падне.
Всички са си патили от доставчици и знаят какво имам впредив ,така че директно на въпроса. Интересува ме как мога да осъдя последния. Какви най-адекватно би трябвало да са исканията ми? Какви постъпки да предприема за да ги осъществя успешно (исканията) ?
Въпросът има не толкова практичен характер , защотото в крайна сметка едва ли ще тръгна да се занимавам , но пък поне покрай поредната ругатня , мога и да си въобразявам как им натривам носовете , от което да ми става благо :-)
Paradoxx

Re: Това зло ,доставчиците на интернет

Мнениеот донна2 » 08 Ное 2004, 21:45

Ех Paradoxx като не те е изработил със сметката значи все пак нещата са наред предходният ми доставчик беше от тоя род ,сега съм при друг на неограничен достъп ,а оня първия ще си закрие май дейността защото народа избяга от него
значи се оказа според тях ,че с еднодневно влизане в нета аз съм надминала лимита за месеца
а аз и съпруга ми сме на работа през деня ,компютъра беше с парола та да не се заиграва там детския фактор ,че му се отразяваше на успеха ,а и винаги мога да проверя къде е ходил из нета
така ,че никой от нас не бе прекалявал ,но доставчика прекали .....
донна2

Назад към Търговско право