начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ЕТ, ООД или ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕТ, ООД или ЕООД

Мнениеот светослав » 04 Апр 2005, 15:39

Как да регистрирам магистър-фармацефт скогото имам уговорка да работи в построена и оборудвана от мен аптека. Инвестицията по ремонт, лицензиране, такси по инстанции ще са мои , но на негово име. Той-магистъра ще работи за заплата.
светослав

Re: ЕТ, ООД или ЕООД

Мнениеот адв. » 04 Апр 2005, 15:48

Учредете едно ООД с минимално негово участие.
адв.

Мнениеот светослав » 04 Апр 2005, 16:56

Dobre toi moje li kato sadrujnika togava da otgovori na iziskvanijata za polu4avane na razreshitelno po zakona za lekarstvata I aptekite v humannata medizina I na naredba 8?
светослав

Мнениеот Ч » 04 Апр 2005, 19:43

Като имате пари за аптека ще намерите и за адвокат!
Ч

Мнениеот Контрол по трафика » 04 Апр 2005, 19:46

ПЪРВИЯТ МЪДЪР ОТГОВОР ЗА ТАЗИ ВЕЧЕР. ДАНО НЕ Е И ПОСЛЕДНИЯ. АМАН ОТ МУФТАДЖИИ - "ТАРИКАТИ".
Контрол по трафика

Re: БЕЗПЛАТНА ИНФО...

Мнениеот nikilex » 04 Апр 2005, 20:48

светослав,
задължително регистрираш магистър-фармацефта с когото имаш уговорка да работи в построена и оборудвана от теб аптека, като ЕТ.

Ти трябва да си регистриран като ЕООД / ООД.

... и сключвате един Договор за "....................................................................................."

...а отн. съдържанието на горепосочения Договор, ще ти е необходима правна помощ и съдействие от "Някуй койт евентуалну ги ръзбира тез работи" и вече висиш с едни 500-600 лв. напред от към инфо - материала : )))
nikilex
Потребител

Мнениеот светослав » 06 Апр 2005, 10:05

не карам никого на сила да ми дава съвет, да сме на ясно, но господа каква ми е гаранцията, че отивайки при ваш колега или идвайки при вас ВИЕ ще ми дадете правилното решение с/у престация естествено, я вижте нагоре вариянтите май един с друг общо нямат, а те са ВАШИ КОМПЕТЕНТНИ СЪЖДЕНИЯ. предпочетам на добра воля да добия обща представа с малко късмет разбира се и тогава да пазарувам услугите ВИ.
светослав

Мнениеот nikilex » 06 Апр 2005, 11:00

ПРАВИЛНО си се ориентирал
nikilex
Потребител

Мнениеот слави » 06 Апр 2005, 12:04

Аман бе... ако има балъци да ти даряват труда си ей така, помежду другото, горко им... Защо не вземеш да посетиш някой колега, хем по-бързо, хем по-сигурно? Ама щото българина е свикнал и шамар да е, на аванта да е... Айде сега, самосиндикално си осери нещата, пък после ще има да плачеш на рамото на някой колега да спасява положението, и гарантирано ще си вътре поне с три пъти повече пари, отколкото сега се опитваш да спестиш.
слави

Мнениеот светослав » 06 Апр 2005, 14:07

ти прочете ли ми поста бе посерко да ти вляза в тока и аз, глей си кефа и оди да пишеш на друго място ти си срам за гилдията бе капут
светослав

Мнениеот слави » 06 Апр 2005, 18:15

аре аман от чобани бе...
слави

Мнениеот nikilex » 06 Апр 2005, 20:11

светослав, прегледа ли си Пощата
nikilex
Потребител

Мнениеот добро волец » 11 Апр 2005, 15:46

само не ми ста ясно, дали теб някой адвокат те кара насила да ходиш при него?
добро волец

Назад към Търговско право