начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми GSM

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми GSM

Мнениеот tcvetkata » 07 Сеп 2016, 16:52

Бившият ми приятел без мое знание и позволение е сложил записваща разговорите програма на телефона ми и сега ме изнудва и заплашва че ще направи достояние на трети лица записи на разговори които дори не са били провеждани с него. Моля Ви за правна помощ как мога да се защитя. Благодаря Ви предварително!
tcvetkata
Нов потребител

Re: Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми

Мнениеот votpuska » 07 Сеп 2016, 23:33

Бившият.. днешните жени мъжете ги сменяте кат мокри кърпички..
Както и да е, след лирическото отклонение - по въпроса. Да разбираме, че тези трети лица са познати, които ще разпознаят гласа ви и няма да стане просто да твърдите "това не е моят глас"? Сигурно ще се намери решение, той за какво по-точно ви "изнудва" - за пари, или... "услуги"? :D Има значение (правно), не питам просто от любопитство.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Семейни казуси