- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia si advokat za maj
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Tarsia si advokat za maj
Абе, ние да наминем, ама аз имам известни подозрения за името на Сани - Велислава Йорданова :)))
- Mb}|{bT
БАРМАЛЕЙ, не видя ли по-горе, че Сани е разширила кръга, т. е. вече не търси само адвокат, а практикуващ юрист - Сани написа: " Явно съм подходила неправилно-къде изчезнаха всички юрисконсулти,адвокати,прокурори ........???"
Не видях в този кръг съдиите, но те сигурно попадат в многоточието.
Не видях в този кръг съдиите, но те сигурно попадат в многоточието.
- мики маус
Eй Сани! Я да дойдеш ти на лекс срещата, пък там все ще си намерииш подходящия:-)
Само като се замисля как са ти се наточили:-))))))))))))
Само като се замисля как са ти се наточили:-))))))))))))
- Deyan_M
E ve4e se vijda svetlinka v tunela!
- sani
- Младши потребител
Изпожениха се, направо да не повярва човек :-((( Макар че, ако се направи една съвсем свободна анкета по въпроса, 78.5% от населението биха забранили на адвокатите да се женят (.поради опасността от рождението на други такива), а останалите 21.5% само ще попържат...
Бе що така се отнасят към нас хората, а?
Бе що така се отнасят към нас хората, а?
- Слави Котаров
Баси! При толкова участници по темата и чак сега да се е появила светлината.................хм:-)
Я ела в петък и тогава хептен ще ти заблести:-)
Я ела в петък и тогава хептен ще ти заблести:-)
- Deyan_M
Хихи, след снощната среща, вече ще можем да изпратим на Веси снимки на бъдещото и семейство:)))
- Mb}|{bT
Hristo, kak shte ti e po-udobno - po e-mail ili po normalniq nachin - v plik po poshtata?
:-)))))
Dyrja da vidq snimki:-)
:-)))))
Dyrja da vidq snimki:-)
- Vese*
Весе, ще пуснем направо линк в някоя от темите, защото снимките са доста.
Да знаеш, че специално за теб си правихме семейна снимка с МЪЖА и галъп.
Ти да видиш какво чаровно семейство си имаш :-))
Да знаеш, че специално за теб си правихме семейна снимка с МЪЖА и галъп.
Ти да видиш какво чаровно семейство си имаш :-))
- karfi4ka
- Младши потребител
Welcome to the USA
Immigration Services USA-BG
Spesialna ptstapka za BG Gra6dani -do 50%
Molander&Kolganov&Associatesw
Attorney-at-Law Vassiliy Kolganov , US New York
Inf. : http://www.lex.bg/members/vassiliy
Immigration Services USA-BG
Spesialna ptstapka za BG Gra6dani -do 50%
Molander&Kolganov&Associatesw
Attorney-at-Law Vassiliy Kolganov , US New York
Inf. : http://www.lex.bg/members/vassiliy
- vassiliy
- Младши потребител
Re: аз пък - икономист
След всичко, което прочетох досега (за което ми трябваше час и 1/2), не мога да не изкажа и аз скромното си мнение по въпроса за мъжете юристи. Сани, за какво ти е ЮРИСТ след като ИКОНОМИСТите са 60% юристи по образование:-)
Иначе вие сте големи сладури и доста out of your mind, гледате май доста латино-американски драми и надминахте дори децата в чатовете, но да е весело нали. Не разбрах само къде се загуби магистратът кандидат, залагах на него големи надежди, ама..... ех ...... живот........
p. s. а и напълно споделям мнението на бармалей!
Търся си любовник икономист - "Bez maitap-molia vsi4ki svobodni da se otzovat!":-)
[%sig%]
Иначе вие сте големи сладури и доста out of your mind, гледате май доста латино-американски драми и надминахте дори децата в чатовете, но да е весело нали. Не разбрах само къде се загуби магистратът кандидат, залагах на него големи надежди, ама..... ех ...... живот........
p. s. а и напълно споделям мнението на бармалей!
Търся си любовник икономист - "Bez maitap-molia vsi4ki svobodni da se otzovat!":-)
[%sig%]
- Cveti
Na va6e razpolojenie sam
tel./fax 056 81 66 35
Gsm 098 750 863
tel./fax 056 81 66 35
Gsm 098 750 863
- milen tonev
Ne razbiram na koe razpolojenie ste-na moe ili na kolejkata vaya ?
- Sani*
Не бих се съгласила, 4е системен администратор и юрист немогат да съжителстват добре....,но както са казали "всяко правило си има изклю4ение". Аз поне съм си живо доказателство:))))
- elo
- Нов потребител
Ако си в района на Варна обади ми се аз не отказвам, но те предупреждавам жена съм и то млада
- elivangeli
- Младши потребител
Относно изказването на Вая, че икономистите са 60% юристи мога да кажа само едно: "ха ха ха"...нищо лично...просто с няколко изпитчета в областта на търговското и данъчното юрист не се става...дори и на 60%...иначе нищо лошо за икономистите...особено за счетоводителките...
- hristo_panev
- Младши потребител
хаха-ха.... доста смешно:-) аз лично не съм се занимавала само с търговско и данъчно право, а съм икономист все пак. а и бивша счетоводителка да се похваля, но ако мислиш че само счетоводството обхваща цялата икономика, не мога да се сдържа де не се изхиля!!! икономистите са 60% юристи колеги, колкото и да ви е тъжно да го признаете защото докато вие се потите в канторите си или съдилищата аз най-вероятно ще си пека дупето някъде по Хаваите и сладък американски рейнджър във ваканция ще ми маже гърба със сладолед и това лято:-)
- vaya
Вая, хайде, за да е по-дразнещо, да ни пратиш снимка от Хаваите и американския си рейнджър. Дано удоволствието ти от престоя там да не е само 60% от идеалния и рейнджъра ти да не е само със 60%......нали разбираш....ваканция!
А за останалото, кой колко процента е юрист, не се смята така.
Ама Вая, ти май с правото се справяш така, както юристът със сметките. И за да те светна първата разлика между юриста и 60% юриста е, че на единия на дипломата му го пише-магистър по право, а на другиq- не пише 60% юрист....:))
Карай да е весело
А за останалото, кой колко процента е юрист, не се смята така.
Ама Вая, ти май с правото се справяш така, както юристът със сметките. И за да те светна първата разлика между юриста и 60% юриста е, че на единия на дипломата му го пише-магистър по право, а на другиq- не пише 60% юрист....:))
Карай да е весело
- VeraNAndonova
Извинявай, Вера, и всички колеги ако сте се засегнали за 60-те %! Аз се шегувам просто:-) Знам как се завършва УНСС и мисля, че за да стане човек адвокат или лекар ще му трябва много повече мозък и четене в сравнение с гадния икономист (т.е. в сравнание с мен).
Винаги съм уважавала адски много съществото за работата на адвокатите и юристите. Аз самата исках да стана адвокат, но навремето се успах за изпита по история и така ме приеха в друга специалност - т.е. икономика. И другото е история. А за сладкия ми рейнджър се надявам да не го изпратят в Ирак през март и ако найстина имате желание може някой път да публикувам адреса на картинната галерия, в която в момента качвам снимки:-)
Винаги съм уважавала адски много съществото за работата на адвокатите и юристите. Аз самата исках да стана адвокат, но навремето се успах за изпита по история и така ме приеха в друга специалност - т.е. икономика. И другото е история. А за сладкия ми рейнджър се надявам да не го изпратят в Ирак през март и ако найстина имате желание може някой път да публикувам адреса на картинната галерия, в която в момента качвам снимки:-)
- vaya
|
|