- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свидетели на съдебно заседание,могат ли да се роднини?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Свидетели на съдебно заседание,могат ли да се роднини?
Въпроса ми е следния:Водя дело срещу бившата си съпруга и в следващото заседание трябва да представя двама свидетели.По ред причини,за които е виновна бившата ми съпруга,не мога да представя мои приятели в съда,защото те не са в течение на нещата от години.Просто от дълго време не контактувам с тях и не мога да разчитам на помоща им.Та въпроса ми е следния.Мога ли да представя в съда като свидетели мои роднини,например:маика,баща,сестра,баба?
- vel
Re: Свидетели на съдебно заседание,могат ли да се роднини?
Искам да поясня,че долото е от ЧХ ,за неплащане на издръжка и е наказателно.Същевременно има и дръго за лишаване.На него също ли може да се явят роднини?
- vel
може-съдът ще прецени свидетелските показания с оглед на всички доказателства по делото по свое вътр. убеждение
- 0203
vel написа:
>
> Въпроса ми е следния:Водя дело срещу бившата си съпруга и в
> следващото заседание трябва да представя двама свидетели.По
> ред причини,за които е виновна бившата ми съпруга,не мога да
> представя мои приятели в съда,защото те не са в течение на
> нещата от години.Просто от дълго време не контактувам с тях и
> не мога да разчитам на помоща им.Та въпроса ми е следния.Мога
> ли да представя в съда като свидетели мои
> роднини,например:маика,баща,сестра,баба?
>
> Въпроса ми е следния:Водя дело срещу бившата си съпруга и в
> следващото заседание трябва да представя двама свидетели.По
> ред причини,за които е виновна бившата ми съпруга,не мога да
> представя мои приятели в съда,защото те не са в течение на
> нещата от години.Просто от дълго време не контактувам с тях и
> не мога да разчитам на помоща им.Та въпроса ми е следния.Мога
> ли да представя в съда като свидетели мои
> роднини,например:маика,баща,сестра,баба?
- ignat emilov
няма никакви ограничения за свидетели роднини. съдът ще ги запознае с правото им да не дават показания, които биха могли да уличат в престъпление техните близки. освен това като представиш и документи и свидетелите дадат адекватни показания може да спечелиш, успех!
- advokatbg
- Младши потребител
Tочно така е както каза колегатa advokatbg
- monteskio
- Активен потребител
Роднините Ви могат да бъдат Ваши свидели, в смисъл това е допустимо от ГПК.
Техните показания обаче ще се кредитират от съда с оглед заинтересоваността им от решението по делото.
Техните показания обаче ще се кредитират от съда с оглед заинтересоваността им от решението по делото.
- Тета
Колегите са прави, не се притеснявайте, че свидетелите са Ви роднини. Когата става въпрос за факти от семейния живот, то обикновено са запознати само роднините.
- shveda
- Потребител
Макар и малко късно,БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТЗИВЧИВОСТА!!!Между другото ЛИШИХ бившат си съпруга от РОДИТЕЛСКИ ПРАВА!!!А наказателното дело го върнаха да се води от прокуратурата,понеже бил влязъл новия-стар закон!А на делото за лишаване се явиха мои роднини.Още един път БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ.Ако някой иска да ми пише да го направи на e-mail: velinadi@mail.bg
- vel
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|