начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Помооощ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помооощ

Мнениеот Стасс » 09 Дек 2004, 10:10

Развеждам се по взаимно съгласие. Единственото ми услувие беше да взимам детето всяка седмица от петък до неделя(вкл).Жена ми се съгласи.Сега адвокатите ми казват че това не могло да се запише и ми предлагат 2пъти месечно с обяснението че това е максималния режим на виждане.Много се съмнявам че е така.Бихте ли ми казали колко е максималния режим ?На какво основание е,и да го сменя ли тоя адвокат.
Стасс

Re: Помооощ

Мнениеот Anastassia Terzieva » 09 Дек 2004, 12:50

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО МАКСИМАЛЕН РЕЖИМ НА СВИЖДАНЕ С ДЕТЕТО!!! НАПИШЕТЕ СПОРАЗУМЕНИЕТО КАКТО СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ, АКО СЪДИЯТА ВИ КАЖЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ КОЕТО НЕ ВЯРВАМ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОБСЪЖДА ТОЗИ ВЪПРОС!
Anastassia Terzieva

Мнениеот младежа » 09 Дек 2004, 13:20

Лъжат Ви адвокатите. Права е красивата колежка - Анастасия - НЯМА МАКСИМАЛЕН РЕЖИМ / т.е. време и часове/ ; ако постигнете съгласие може да напишете ,че ще имате право по всяко време да виждате и взимате детето си и т.н. в този дух. Успех!
младежа

Мнениеот Гери » 09 Дек 2004, 15:15

Може да уговорите всичко в споразумението стига то да е в интерес на децата ви. Съда ще одобри всяко едно такова споразумение. Нещо повече, ако бившата ви съпруга не спазва одобреното от съда споразумение и решението му в частта отноно режима на лични отношения бихте могли да започнете наказателно производство срещу съпругата си за неспазване на съдебно решение в частта му относно определения режим на личен контакт с детето, както и да искате от съдия изпълнител привеждане в изпълнение на решението в тази му част (съда ще ви издаде изпълнителен лист за режима на лични отношения).
Гери

Мнениеот danbe » 09 Дек 2004, 19:17

Известно е,че всеки съдия си има своя практика.Т.н.на мен една съдийка,която слава богу вече не е в брачната колегия изрично ми заяви,че исканият свободен режим за виждане с децата не отговарял на изискванията на закона и поиска да поправим споразумението в тази му част като ги конкретизираме два пъти в месеца.Ако отношенията между развеждащите се са добри, формалното определяне на режима за виждане с децата не е пречка страните да определят свой порядък в интерес на децата и съобразно възможностите си.
danbe

Назад към Семейни казуси