начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

привременни мерки

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

привременни мерки

Мнениеот Анди » 10 Дек 2004, 17:36

Колеги, бях поискала с особено искане като привремнна мярка от съдията по бракоразводно дело да присъди на майката ел.уреди, необходими за отглеждането на детето и които тя сама е платила /има бележки за това/, но съдията в последното заседание каза, че този съд не се занимава с това.Тогава какво значи чл.261 от ГПК и що е то привременна мярка, като делото приключи?
Анди

Re: привременни мерки

Мнениеот Гери » 10 Дек 2004, 17:46

Ох колега, на мен СРС брачно веднъж ми казаха, че ще се произнесе по привременните мерки със съдебното решение, така и направи де :)
Гери

Мнениеот Анди » 11 Дек 2004, 11:41

Искам само да знам, че правилно съм поискала уредите.
Анди

Мнениеот Гери » 11 Дек 2004, 11:45

Да колега, правилно сте постъпила!
Гери

Мнениеот Анди » 11 Дек 2004, 13:20

Съдията каза да ходя на Римска стена в СРС да заведа дело за тях?!?!?!
Анди

Мнениеот perlit » 11 Дек 2004, 21:45

Az ponege ne sym stypwala w SRS:0-ta kakwo e towa "na Rimska sten da zawedesh delo za tyah"?!?:)Ama sega seriozno-toj/tya-neshto se e posheguwal li za uredite wsyshtnost?
perlit

Мнениеот perlit » 11 Дек 2004, 21:58

Ami moyat sywet e pak da widish celiyat GPK-az lichno tepywa sym na izpit po towa...i ne kazwam, che znam.Imash predwid, che deloto wsyshtnost weche prikljuchi i ti sled towa li si se setila da iskash el. uredite ili... po wreme na deloto?Wig za SIObshtnost neshtata,lichno imushtestwo, obgalwane.
perlit

Мнениеот Petya S » 16 Дек 2004, 18:24

просто СРС се намира близо до Римс. стена това е вси4ко
Petya S

Мнениеот Гери » 16 Дек 2004, 18:46

Е кой състав е това? Уффф глупости са това да ходите до РС на Римската стена, големи при това.
Гери

Назад към Семейни казуси