Molq vi za pomosht,taj kato ve4e mi e pisnalo ot tazi situaziq,tuk ste vse juristi,i dostata4no inteligentni hora za da mi pomognete,molbata mi ne kasae samo internet sajta!
Slu4aja e kolkoto smeshen za njakoi,tolkova i osoben po roda si!S sapruga mi se zapoznahme po internet:))da znam,stranno!Minaha mesezi i se reshihme na sreshta,izpratih pokana,imashe otkaz!Razbra se 4e mai az trjabva da otida(arabin,Egypet),kakto i da e otidoh,probvahme 2 pat,sashtata pokana--otkazzzz!Reshihme da sklju4im braka tam-sklju4ihme go i az se varnah!Po miq molba ti pak kandidatstva-ne 4e e iznenada no otkazzzzzz!IIIII posledniq udar,ve4e absolutno legalno,legaliziran braki tuk v bg(i undergrounda)nova pokana za saprug,i tn,kopieta ot vs.dokumenti,i na 20.12.04 masivna iznenada-nov OTKAZZZ,ne go o4akvahme,ne znaem pri4inite,otkazvat da dadat pri4ina,pismeni otkazi ne davat,sega ste pisha jalba!Za men e lesno-zaminavam,no imam bolen,vazrasten bashta i oshte sledvam tuk v plovdiv,imam nujda ot savet i adski dobar advokat!Njakakvi idei milja?????Trjabvami pomoshtta vi naistina,ne mi ostanaha nervi,i sili!Pak vi molq kato 4ovek,jena...prosto mi pomognete.....naistina imam nujda!
Predvaritelno vi blagodarja mnogo!Predpo4itam da mi napishete e-mail:diana_ivanova666@hotmail.com
- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
MOLJA VI,POMOGNETE!!!!!!!!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: MOLJA VI,POMOGNETE!!!!!!!!!!
Къде подавахте документите? В България ли или пред бълг. посолство, към което е Египет?
- adresat
podavaha se ot cairo,nasheto posolstvo,i gi prashtat tuk za otgovor....vanshno ministerstvo v sofia,,otkadeto idvaha i otkazite!
- diana ivanova
Ами ... има ли някаква макар и малка вероятност съпругът ви да се занимава с някаква незаконна дейност или изобщо вие всъщност каква проверена информация имате за него - може да има основание за толкова упорити откази - може те да знаят нещо което вие да не знаете. Все пак като се има предвид че София е пълна с араби явно не е по принцип никого да не пускат... Може би е добре да потърсите лично за себе си информация защо не го пускат, не толкова за да търсите начин да го пуснат колкото за ваша информация - идете във външно министерство без да се карате с тях покажете че им имате доверие, сте убедена че си вършат работата и сигурно имат основателна причина да постъпват така и ги помолете да ви дадат неофициално информация - все пак сте се оженили за този човек и ако те не го пускат тук остава вие да отидете там и ги молите преди сама да отидете в една такава чужда държава, ако има нещо което би ви спряло поне от човещина да ви го кажат. Като българин на българин, защото не че съм расистка или нещо такова, но все пак си имам едно наум когато става дума за евентуален ислямски фанатизъм.
Ако истинската му цел от самото начало е била да влезе в страната и не са го пуснали и е решил че ако се ожени за българка това ще помогне, естествено че ще ви сваля звездите - и то методично, и без издънки и в този вариант за съжаление тази серия от откази се вписва идеално в картинката.
Ако истинската му цел от самото начало е била да влезе в страната и не са го пуснали и е решил че ако се ожени за българка това ще помогне, естествено че ще ви сваля звездите - и то методично, и без издънки и в този вариант за съжаление тази серия от откази се вписва идеално в картинката.
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|