начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Издртжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издртжка

Мнениеот 1234 » 03 Яну 2005, 19:46

Разведен съм по взаимно съгласие, споразомяхме се за издръжка 50 лева такова е и решението на съда, Бившата ми съпруга казва че издръжките били променени на 60 лева и аз трябвало да и пращам сега 60. Искам да попитам дали е възможна такава промяна на издръжката без да бъда уведомен, не е толкова за 10 лева а за това дали не си измисля. Благодаря Ви
1234

Re: Издртжка

Мнениеот донна2 » 03 Яну 2005, 20:01

ами вие призовка получихте ли за дело , да не би да са ви открили никакъв и да са ви призовавали с ДВ , проверете в съда имало ли е заведено дело
донна2

Re: Издртжка

Мнениеот 1234 » 04 Яну 2005, 16:50

Само с дело ли може да се промени издръжката? Нали не може с някакво решение на министерски съвет или друга инстанция?донна2 написа:

> ами вие призовка получихте ли за дело , да не би да са ви
> открили никакъв и да са ви призовавали с ДВ , проверете в съда
> имало ли е заведено дело
1234

Назад към Семейни казуси