- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Mejdunaroden brak i dete
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Mejdunaroden brak i dete
Zdraweite na wsichki lexo-we!
Bih iskala da zadam edin wypros na was, kompetentnite bylgarski uristi.
Imam skluchen brak s frenski grajdanin. Sled 1na godina sywmesten jiwot, imam prawo da poiskam frensko grajdanstwo. Interesuwa me dali syprugyt mi ima prawo da poiska bylgarska nacionalnost, wypreki che jiweem wyw Francia i tryabwa li zadyljitelno da gowori bylgarski?
Wtoriyat wypros, koito me wylnuwa e dali ako deteto mi e rodeno wyw Francia, shte ima prawo na dwete nacionalnosti kato men?
Blagodaria Vi iskreno za washite otgowori!
Do skoro,
S pozdraw,
Johana Lecheva.
Bih iskala da zadam edin wypros na was, kompetentnite bylgarski uristi.
Imam skluchen brak s frenski grajdanin. Sled 1na godina sywmesten jiwot, imam prawo da poiskam frensko grajdanstwo. Interesuwa me dali syprugyt mi ima prawo da poiska bylgarska nacionalnost, wypreki che jiweem wyw Francia i tryabwa li zadyljitelno da gowori bylgarski?
Wtoriyat wypros, koito me wylnuwa e dali ako deteto mi e rodeno wyw Francia, shte ima prawo na dwete nacionalnosti kato men?
Blagodaria Vi iskreno za washite otgowori!
Do skoro,
S pozdraw,
Johana Lecheva.
- Johana Lecheva
Re: Mejdunaroden brak i dete
Госпожо вие бъркате статут на постоянно пребиваваща и гражданство добре проверете нещата за Франция при сключен брак статут на постоянно пребиваващ се получава след 2г. брак ,а гражданство след 10 г./независимо ,че сте родили /
що се отнася до детето ви Български гражданин по произход е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин.
за съпруга ви - Лице, което не е български гражданин и отговаря на следните условия е пълнолетно;не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер от български съд и срещу него няма образувано наказателно производство за такова престъпление, освен ако е реабилитирано; владее български език, което се установява по ред, определен с наредба на министъра на образованието и науката, има доход или занятие, което му дава възможност да се издържа в Република България,е освободено от досегашното си гражданство или ще бъде освободено от него към момента на придобиване на българско гражданство и
преди не по-малко от 3 години към датата на подаване на молбата за натурализация е получило разрешение за постоянно пребиваване в Република България, може да придобие българско гражданство, ако отговаря и на следното изисквание не по-малко от 3 години има и продължава да е в законно сключен брак с български гражданин;
що се отнася до детето ви Български гражданин по произход е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин.
за съпруга ви - Лице, което не е български гражданин и отговаря на следните условия е пълнолетно;не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер от български съд и срещу него няма образувано наказателно производство за такова престъпление, освен ако е реабилитирано; владее български език, което се установява по ред, определен с наредба на министъра на образованието и науката, има доход или занятие, което му дава възможност да се издържа в Република България,е освободено от досегашното си гражданство или ще бъде освободено от него към момента на придобиване на българско гражданство и
преди не по-малко от 3 години към датата на подаване на молбата за натурализация е получило разрешение за постоянно пребиваване в Република България, може да придобие българско гражданство, ако отговаря и на следното изисквание не по-малко от 3 години има и продължава да е в законно сключен брак с български гражданин;
- донна2
Жените ,по време на турското робство са тези,които заедно с църквата и надежда
та,че дядо Иван ще ни освободи са опазили българсака народност да оцелее.Сега те са ,които предават българите,като сключват бракове със съмнителни инозем
ци.Те идват в Българя само когато имат нужда от медицинска помощ/да се лекуват/защото не е по джоба им да получат такава в новите си"родини".
та,че дядо Иван ще ни освободи са опазили българсака народност да оцелее.Сега те са ,които предават българите,като сключват бракове със съмнителни инозем
ци.Те идват в Българя само когато имат нужда от медицинска помощ/да се лекуват/защото не е по джоба им да получат такава в новите си"родини".
- ipon
- Потребител
Dosta ste cinichen i yawno wi lipswa lubov i razbirane w jiwota. Syjaliawam iskreno za was...
Swetyt e edna golyama dyrjawa, razlichnata nacionalnost e samo atribut...
Pojelawam wi zdrawe, koeto az imam w edinstwenata mi rodina i w nowata mi strana na jiwot!
Pozdrawi,
Johana Lecheva.
Swetyt e edna golyama dyrjawa, razlichnata nacionalnost e samo atribut...
Pojelawam wi zdrawe, koeto az imam w edinstwenata mi rodina i w nowata mi strana na jiwot!
Pozdrawi,
Johana Lecheva.
- Johana Lecheva
Blagodaria Donna za washia kompetenten otgowor. radwam se che ima hora kato was!
Pozdrawi,
Johana Lecheva.
Pozdrawi,
Johana Lecheva.
- Johana Lecheva
donna, grajdanstvo sled brak s frenski grajdanin veche se vzima sled 1 godina...
- gerasim
Не си познал имам познати , за лица от страни които не са членки на ЕС важи стария ред с две думи обяснили са им ,че за тях ще се приложи стария ред
- донна2
и за статута на постоянно пребиваващ също познавам една личност ,която доста се кахъри за това и тя се надяваше ама не стана , трябва да направи 2г
- донна2
Слава богу,дари ме и с лююбов и с прекрасно семейство,с отлични синове,добра
професия,добри доходи.Обидно ми е ,че тези,които са предопределени за стожери на нацията така лекомислено ни предават.
професия,добри доходи.Обидно ми е ,че тези,които са предопределени за стожери на нацията така лекомислено ни предават.
- ipon
- Потребител
da de, ama vyv franzia ne e stariya red... znam go ot bylgari, koito sega sa tam...
- gerasim
Ne razbiram otkyde tolkowa zloba kym tezi, koito sme w chujbina...
Zashto predateli, a ne poslanici na dyrjawata ni?
Zashto izmennici, a ne lice na Bulgaria pred sweta??
Niamate nikakwa predstawa s kakwo se zanimawam tuk i kakwa sym, za da slagate celia bylgarski narod w chujbina pod obsht znamenatel...
Nosia Bulgaria w syrceto si i winagi shte e taka, no edwa li shte go otworya, za da pokaja wsichki tezi iskreni chuwstwa pred kraini i ogranichenomisleshti hora...
Viva l'esprit libre !!!
Johana for You.
Zashto predateli, a ne poslanici na dyrjawata ni?
Zashto izmennici, a ne lice na Bulgaria pred sweta??
Niamate nikakwa predstawa s kakwo se zanimawam tuk i kakwa sym, za da slagate celia bylgarski narod w chujbina pod obsht znamenatel...
Nosia Bulgaria w syrceto si i winagi shte e taka, no edwa li shte go otworya, za da pokaja wsichki tezi iskreni chuwstwa pred kraini i ogranichenomisleshti hora...
Viva l'esprit libre !!!
Johana for You.
- Johana Lecheva
точно за такива ти говоря ,сключен брак , тази есен ще направи 2г. и ще си получи статута
- донна2
ok,de...nyqmq dq sporim...lek den! moite poznati sa v Bretagne, da ne bi razlichnite oblasti da imat razlichen rejim....
- gerasim
след като толкова обичате България,довдете френцузина тука ,създавайте брутен
вътрешен продукт тука,работете за проспиритета на България,създавайте деца
за България,.Вие вече сте чужденка,изпълнила се е мечтата ,внушавана Ви от
пеленките,че какъвто и да е но да е чужденец.Нищо,че този чужденец често пъти
е далеч под средното равнище на българина.Това е Ваш избор ,а на нас не ни трябват такива посланици,и без Вас ще се оправим.Странното е ,че търсите български адвокат за съвет,защо не отидете при адвокат там?
вътрешен продукт тука,работете за проспиритета на България,създавайте деца
за България,.Вие вече сте чужденка,изпълнила се е мечтата ,внушавана Ви от
пеленките,че какъвто и да е но да е чужденец.Нищо,че този чужденец често пъти
е далеч под средното равнище на българина.Това е Ваш избор ,а на нас не ни трябват такива посланици,и без Вас ще се оправим.Странното е ,че търсите български адвокат за съвет,защо не отидете при адвокат там?
- ipon
- Потребител
Smeshen ste mi dragi! Smeshen i nishtojen...
Dano otkriete, towa koeto wi lipswa w jiwota! Mechatite, Ipone, mechtaite! Mechatesh li jiweesh, izpylnish li mechtata, ne spirai, ne spirai, idwa nowa...
Zaminawam da karam syrf na Atlantika i edwa li shte se chuwstwam winowna, zashtoto dal Bog wsekimu swoeto miasto i wreme..
Materialnost, tesnogrydie i jalki izwodi..
oh trogatelnost, no mlykni syrce, stiga mi taya nagrada, da kaja niakoga "eh, byah i ostanah chowek"...
Sbogom, Ipone!
Johana forever.
Dano otkriete, towa koeto wi lipswa w jiwota! Mechatite, Ipone, mechtaite! Mechatesh li jiweesh, izpylnish li mechtata, ne spirai, ne spirai, idwa nowa...
Zaminawam da karam syrf na Atlantika i edwa li shte se chuwstwam winowna, zashtoto dal Bog wsekimu swoeto miasto i wreme..
Materialnost, tesnogrydie i jalki izwodi..
oh trogatelnost, no mlykni syrce, stiga mi taya nagrada, da kaja niakoga "eh, byah i ostanah chowek"...
Sbogom, Ipone!
Johana forever.
- Johana Lecheva
за едно си прав това което аз лично видях беше доста под средното равнище ,не обиждам никого но на въпросната личност идеята и беше гражданство за 2г. ама не стана сега реве че е у дома ,оня пенсионер не я пуска на робата щото .....има и малко дете и се е забила на социални помощи
и се чуди как да дайде да живее тук че е по евтино в оня район закривали и мините ......
и се чуди как да дайде да живее тук че е по евтино в оня район закривали и мините ......
- донна2
abe,ipone, kakyv frenski advokat!!!kato gledam e zadala vypros ot bylgarsko pravno estestvo....frenskiyat advokat otkyde da ti znae kak se pridobiva bylgarsko grajdanstvo i drugite takiva vyprosi!!!!!!!!!!!!!!
- belvedere
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|