Привет,
Случаят е за неправомерно преместване на МПС от Център за Градска Мобилност (ЦГМ):
1. Като живущ имам право на локално паркиране в зелена зона в София.
2. В началото на годината бях паркирал в разрешения периметър до местоживеенето ми.
3. ЦГМ принудително репатрираха колата ми в наказателен паркинг, понеже била спряна на паркомясто със служебен абонамент.
4. Оспорвам това действие, понеже колата ми беше спряна след служебните места: пътният знак указва 5 служебни паркоместа (пред един ресторант), а аз бях спрял на 7-то. Тоест 2 паркоместа след тези със служебен абонамент и следвайки маркировката.
5. Написах жалба, изпратих снимки, имам и видео, но само ме мотаят и не отговарят нищо.
Какви действия мога да предприема? За какви разходи трябва да се подготвя и има ли адвокати или кантори, които биха могли да ме посъветват професионално?
Искам да направя каквото зависи от мене ЦГМ да не се държат сякаш сме крепостни селяни на които само ще праскат глоби без право на обжалване.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 08 Апр 2025, 05:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неправомерно местене на МПС от Център за Градска Мобилност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|