- Дата и час: 03 Дек 2024, 07:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за управление на ООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Договор за управление на ООД
Има ли някъде из Интернет такова нещо?? Всичко което намерих беше за управление на ЕООД. Задължителен ли е този договор при регистрация на ООД???
- ехо
задължително е необходим договор за управление
Anonymous написа:в апис и сиела ги има разработени. не са връх, но са добро начало.
и не, не ти трябват за регистрацията.
трябват ти за след като излезе съд. решение.
Задължително е необходим! Искат го към документите, приложени към заявлението за регистрация. Преди месец регистрирах сама ООД, по принуда, иначе е по-лесно да си платиш на адвокат. Имам два такъв договор, ако искаш пиши на pepka_m@yahoo.com и ще ти го пратя.
- pepka_m
- Младши потребител
Точно така е искат го ...аз единствено за ЕООД не бях сигорен дали го искат ама го подадох и него пак дали ще ми ги върнат незнам ...
- bobsi_bmw
- Младши потребител
Не би трябвало да го изискват! Той и съдържанието му не са обстоятелство, подлежащо на вписване в регистъра! В съда, където аз съм регистрирала, никога не са ми го искали!
- alexa2
- Потребител
очевидно практиката на различните окръжни съдилише се различава и по този въпрос. в пловдивския положително не го искат. и да можеш да ползваш формулярите в аписа.
- kiarra
- Младши потребител
Ако съм чул 20 отговора 50/50 са да искат го и съответно не го искат ...няма ли някои от фирмено отделение тук да каже
- bobsi_bmw
- Младши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|