- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
условна присъда като непълнолетен
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
условна присъда като непълнолетен
възможно ли е по някакъв начин да бъде анулирана или изменена условна присъда (към момента на извършване на деянието съм бил непълнолетен)защото в момента заради тази присъда имам по голям проблем.И как е възможно да ми дадът условна присъда 6 години след деянието няма ли значение че съм бил непълнолетен
- liliqs
- Младши потребител
Re: условна присъда като непълнолетен
Има доста голямо значение, че си бил непълнолетен, и този факт 100% е отчетен.
Как е възможно след 6 години - ами ти колко години след деянието предлагаш на извършителя да му се "прости"?
Ако присъдата е влязла в сила - най-вероятно няма начин да бъде "анулирана или изменена". С изтичането на изпитателния срок ще се считаш за реабилитиран, и в "обикновено" свидетелство за съдимост тази присъда няма да се отразява. Гледай само да не извършиш някое престъпление преди изтичането му, че е опасно.
Проблемите, породени от присъдите, са проблеми на самите осъдени, както казва Остап Бендер.
Как е възможно след 6 години - ами ти колко години след деянието предлагаш на извършителя да му се "прости"?
Ако присъдата е влязла в сила - най-вероятно няма начин да бъде "анулирана или изменена". С изтичането на изпитателния срок ще се считаш за реабилитиран, и в "обикновено" свидетелство за съдимост тази присъда няма да се отразява. Гледай само да не извършиш някое престъпление преди изтичането му, че е опасно.
Проблемите, породени от присъдите, са проблеми на самите осъдени, както казва Остап Бендер.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|