начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Длъжностна х-ка за камериерка

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Длъжностна х-ка за камериерка

Мнениеот гений 75 » 23 Авг 2005, 14:34

Може ли някой от колегите да ме насочи към кой сайт или да качи такава длъжностна характеристика на камериерка в хотел. Ще ви бъда много благодарен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
гений 75

Re: Длъжностна х-ка за камериерка

Мнениеот Ти6о » 23 Авг 2005, 14:59

гений 75 написа:Може ли някой от колегите да ме насочи към кой сайт или да качи такава длъжностна характеристика на камериерка в хотел. Ще ви бъда много благодарен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В министерството на туризма има форум, подобен на този. Ако искаш задай си въпроса там. Тзаи длъжност е към техния вилает.
Ти6о

Мнениеот гений75 » 23 Авг 2005, 16:06

Няма такова министерство! Има агенция по туризма, но като влязох сайта всичко е на английски и няма такъв форум?!? Да не би аз нещо да бъркам !
гений75

Мнениеот Ti6o » 23 Авг 2005, 16:09

гений75 написа:Няма такова министерство! Има агенция по туризма, но като влязох сайта всичко е на английски и няма такъв форум?!? Да не би аз нещо да бъркам !

Има министерство на културата и туризма, а този форум е именно в него. Можеш да го намериш и чрез google-пишеш: длъжностна характеристика, търсене в резултатите: мин. на туризма и ще го видиш.
Ti6o

Мнениеот аз » 10 Сеп 2005, 15:31

виж в апис. там в процедурите има точно такава длъжностна характеристика
аз

Назад към Трудово право