Здравейте,
Дали някои може да помогне относно следното:
Давам 3500 евро като заем на познат, на когото имам доверие, но все пак искам да съм сигурна че ще си получа парите обратно. Посъветваха ме да го накарам да подпише запис на заповед. Интересува ме това достатъчно ли е, т.е. само един подпис? Трябва ли да се заверява нотариално?
Ако може някои да ми изпрати образец на запис на заповед на nadence_9@abv.bg
Благодаря предварително и успешна седмица
- Дата и час: 02 Дек 2024, 03:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
запис на заповед
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: запис на заповед
nadia_9 написа:Здравейте,
Дали някои може да помогне относно следното:
Давам 3500 евро като заем на познат, на когото имам доверие, но все пак искам да съм сигурна че ще си получа парите обратно. Посъветваха ме да го накарам да подпише запис на заповед. Интересува ме това достатъчно ли е, т.е. само един подпис? Трябва ли да се заверява нотариално?
Ако може някои да ми изпрати образец на запис на заповед на nadence_9@abv.bg
Благодаря предварително и успешна седмица
Ако искате да Ви бъде изготвен този документ, то е желателно да се консултирате с адвокат. А що се касае до нотариалната заверка, то тя не е необходима.
- katerinakuch
- Активен потребител
Наистина е най - добре да се консултираш с адвокат. Пускам ти запис на заповед на майла. Дано ти свърши работа.
- ani_pl
- Нов потребител
Имай предвид,че в новия ГПК ЗЗ няма да е извънсъдебно основание за издаване на ИЛ,а иначе във форума има примери за ЗЗ и много инфо по темата.
- manol
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|